Bon dia!!!  Tot va sobre rodes aquest trimestre. Ja ha arribat la primavera i a l’estona del menjador es nota el bon rollo i els ànims que acompanyen al sol.

Aquest segon trimestre està triomfant l’esport. Hem jugat una lligueta de futbol sala i de raquet ball tots contra tots. Ara començarem els play off: jugarem el primer classificat contra el quart i el segon contra el tercer. La final està molt disputada i nosaltres farem fotos per tal que vosaltres també pugueu viure la final.

Els tallers manuals segueixen igual de demandats! Els nens i nenes s’ho passen pipa planificant els tallers que faran i les monitores i monitors intentem sempre trobar noves idees.

Des de l’escola s’està treballant l’educació emocional i des del menjador, nosaltres, hem volgut afegir-nos al carro. Tots els dimarts pensem, dissenyem i dibuixem emojis de whatsapp. Estan quedant xulíssims i omplen les parets de l’escola de molts colors i emocions diferents!!!

Els més petits també s’ho estan passant genial! Tenen racons de joc simbòlic i construcció, futbol i bàsquet. Us adjuntem la graella dels jocs de pati dels petits i així li podeu donar una ullada.

A continuació us adjuntem també fotografies de tot el que us estem explicant. Esperem que us agradi i ens seguiu llegint més vegades! Fins aviat 🙂

Escrit per alumnes de 5è.

        

Deja un comentario