Aquí a l’escola ens agrada molt el teatre i tots el cursos tenim la gran sort de poder ser petits actors i actrius durant una estonena. Aquest mes estem fent activitats des de p4 fins 6è.

Els més petits fem jocs imitant animals o oficis prenent rols que no són els nostres perdent tota la vergonya “actuant-los” o jugant a ser altres persones.

Els grans fem improvitzacions amb les quals aprenem algunes tècniques del teatre (com el volum de la veu o la posició a l’escenari) i aprenem a crear personatges allunyats a nosaltres mateixos.

En general, tots els cursos, treballem en forma de jocs perquè ens ajuden a deixar-nos anar i fer en aquell moment el que més ens vingui de gust.

Per altra banda us volem explicar que treballem molt els valors , com per exemple, el respecte cap als companys, i la Rut valora molt el treball escènic de cadascú, sempre sense jutjar-nos.

Us volem explicar un exemple d’activitat que vam fer durant la setmana passada. Cadascú de nosaltres havia de posar-se una peça de roba, una disfressa, un complement… que els monitors ens van deixar i vam haver de crear un personatge a partir del que duiem posat.

Els més petits vam explicar qui erem i què ens agradava fer i els més grans vam fer una “impro” col·lectiva interactuant amb els altres personatges i intentant aconseguir els nostres objectius.

A partir d’ara seguirem treballant amb exercicis i jocs per poder desenvolupar la nostra part més artística i, sobretot, gaudint molt del que fem 🙂

12226747_10207087283796402_1089780054_n

Deja un comentario